Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Muž spadl z opěrné zdi u hlavního nádraží v Praze. Provoz už je obnoven

Na pražském hlavním nádraží spadl dnes dopoledne muž z vysoké opěrné zdi. V důsledku pádu utrpěl mnohočetná zranění. Vyplývá to z vyjádření mluvčích pražské policie a záchranné služby. Podle webu Českých drah byl provoz vlaků mezi hlavním nádražím, Smíchovem a Vršovicemi nejprve zcela zastaven, od 11:40 je už částečně obnovený.

Policejní mluvčí Eva Kropáčová uvedla, že muž spadl z vysoké opěrné zdi u železničního tunelu. Policii o pádu informoval strojvedoucí projíždějícího vlaku. Podle Kropáčové vlak zraněného muže nepřejel. Příčinu neštěstí policie vyšetřuje.

Po pádu z výšky utrpěl přibližně padesátiletý muž mnohočetná zranění a je ve velmi vážném stavu, řekla ČTK mluvčí záchranné služby Jana Poštová. Záchranáři muže uvedli do umělého spánku a převezli ho do jednoho z pražských traumacenter.

Kvůli neštěstí nejezdily vlaky mezi hlavním nádražím a Smíchovem a rovněž mezi hlavním nádražím a Vršovicemi. V 11:40 byl provoz částečně obnoven. Cestující mohou využít k cestě na Smíchov metro a pro cestu do Vršovic tramvajovou linku číslu 6.

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jakub Horňák

Štítky nehoda, železnice, zranění, hlavní nádraží, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž spadl z opěrné zdi u hlavního nádraží v Praze. Provoz už je obnoven  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.