Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Dopravní podnik chystá v dubnu osm krátkých výluk

Cestující pražskými tramvajemi čeká v dubnu osm krátkodobých výluk. Důvodem je údržba tramvajových tratí. Výluky se uskuteční v centru města i na jeho okrajích, první bude v Hloubětíně. Vyplývá to z informací zveřejněných na internetových stránkách dopravního podniku (DPP). Tramvaje nyní nejezdí kvůli havarijnímu stavu Libeňského mostu z Holešovic na Palmovku a do 8. dubna omezí dopravu oprava smyčky v Kobylisích.

Většina výluk se uskuteční v noci. Jako první nepojedou tramvaje mezi zastávkami Starý Hloubětín a Lehovec. Provoz se tu zastaví obousměrně ve středu 3. dubna od 01:05 do 03:35. DPP pracoval na trati v tomto úseku rovněž na začátku března.

O dva dny později budou dělníci pracovat na trati z náměstí Míru na Želivského až k nákladovému nádraží na Žižkově. Mezi Želivského a Vozovnou Strašnice nepojedou ve středu 10. dubna a ze Smíchova do Slivence 12. dubna. Jediná denní výluka se uskuteční mezi Hlubočepy a Slivencem 20. dubna od 05:05 do 18:00. Na trati do Slivence pak nepojedou tramvaje ještě 26. dubna.

Další přerušení provozu čekají cestující mezi Balabenkou, Nádražím Vysočany a Hloubětínem, a to od 18. dubna od 23:45 do 19. dubna do 04:45. Krátkodobá výluka je naplánována v dubnu ještě mezi Florencí a Palmovkou, a to na středu 24. dubna.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky MHD, Dopravní podnik hl.m.Prahy, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravní podnik chystá v dubnu osm krátkých výluk  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.