Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Rekonstrukce trati mezi Poliklinikou Vysočany a Vysočanskou přeruší provoz tramvají

Od pátku 28. února bude obousměrně přerušený provoz tramvají na tramvajové trati v úseku Poliklinika Vysočany – Vysočanská. V tomto týdnu na místě už začaly přípravy na rekonstrukci. Podívejte se na přehled dalších plánovaných omezení.

V souvislosti s rekonstrukcí bude přerušený provoz v úseku Balabenka – Nádraží Vysočany – Starý Hloubětín a připraveny jsou také další krátkodobé změny dopravních opatření v dané lokalitě, uvedl pražský dopravní podnik.

„V prvních dnech výluky poradí cestujícím na nejexponovanějších místech informátoři v reflexních vestách. Od 26. 2. do 29. 2. proběhne každých 15 minut hlášení ve všech stanicích metra v českém a anglickém jazyce, hlášení o výluce ve vozech dotčených tramvajových linek a ve čtvrtek 27. 2. vyjde upozornění a informace o výluce v deníku Metro," uvedl DPP.

V době výluky budou na daných místech velké informační tabule s mapou okolí a základními textovými informacemi v češtině i angličtině.

Ohodnoť článek

Foto Ondřej Kubát, DPP

Štítky doprava, tramvaj, omezení, provoz, Praha, Vysočany, Dopravní podnik hl. m. Prahy, Balabenka, Starý Hloubětín, Metro, Poliklinika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekonstrukce trati mezi Poliklinikou Vysočany a Vysočanskou přeruší provoz tramvají  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.