Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Motorkář zemřel po honičce s policií. Tragédie způsobila dopravní kolaps

V noci na pondělí došlo k tragické dopravní nehodě, při které zemřel motorkář. Ten začal ujížděl policejní hlídce, když zjistil, že ho muži zákona chtějí zastavit a zkontrolovat. Během své zběsilé jízdy řidič v tunelu havaroval a na místě svým zraněním podlehl. Kvůli vyšetřování nehody musela policie tunel uzavřít, což v okolí Zlíchovského tunelu ve směru na Smíchov způsobilo dopravní kolaps.

V pondělí 4. září krátce po třetí hodině ranní ujížděl policejní hlídce řidič na motorce. „Vlivem vysoké rychlosti nezvládl řízení, v tunelu narazil, způsobil havárii a na místě svým zraněním podlehl,“ popsala průběh tragédie ve Zlíchovském tunelu naší redakci policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Bezprostředně po nehodě řidiče resuscitovali policisté, jejich snažení však bylo marné.

V půl čtvrté ráno policie tunel uzavřela, což v okolí způsobilo dopravní kolaps a řidiči jezdili po objízdných trasách. V už tak silné pondělní ranní špičce se první den nového školního roku tvořily v okolí dlouhé kolony. Po půl osmé obnovila policie provoz v tunelu pravým jízdním pruhem.

Řidiči se podle informací silničářů a policie ráno zdrželi například na Jižní spojce, magistrále či v Modřanské ulici, ucpaná byla také Strakonická ulice a další dálniční příjezdy do hlavního města.

„V současné chvíli se případem zabývají pražští policisté,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Lukáš Vrána, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Štítky doprava, tragédie, nehoda, úmrtí, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milan Vesecký

Škoda každého života , ale vybral si to sám , tak se rozhodl . My máme jistotu že nezpůsobí žádné neštěstí na silnici a nikomu neublíží , a nám jde o tu jistotu.

Pondělí, 4. září 2023, 15:46Odpovědět

Robert Hajný

Všichni víme, jak končí podobná pronásledování policajtů. Všude jsou samé kamery a přesto se policajti rozhodnou pro všeobecně nebezpečnou honičku, namísto dohledání ujíždějícího pomocí kamer a satelitů.

Pondělí, 4. září 2023, 14:17Odpovědět

Libor Burian

Vše na kamerách, nafoceno, viník mrtev. Co je to za rituál vyšetřovat čtyři hodiny. Dobře, uklidit trosky, oleje, v šest hodin jízda. Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nabo doma. Jinak se z toho srabu nevymotáme, jak se snažím psát pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně.

Pátek, 8. září 2023, 10:53Odpovědět

Tomáš Jedno

Čekal jsem tu podobně debilní komentář....

Pondělí, 4. září 2023, 22:05Odpovědět

Motorkář zemřel po honičce s policií. Tragédie způsobila dopravní kolaps  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.