Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Sedmdesátiletá řidička spadla s autem z deseti metrů na koleje

Pražští hasiči, záchranáři i policisté zasahovali v ulici Černokostelecká u velmi vážné nehody auta, které sjelo z mostu a po desetimetrovém pádu skončilo na kolejích otočené koly vzhůru. Řidička, kterou byla asi sedmdesátiletá seniorka, je v péči záchranářů, auto hasiči z kolejí odstranili.

Ve čtvrtek 3. srpna 2023 před čtvrtou hodinou zasahovali pražští profesionální hasiči, hasiči Správy železnice, policisté i záchranáři v ulici Černokostelecká v Praze 10.

„Po nehodě tam jedno z osobních vozidel sjelo z komunikace, prorazilo zábradlí mostu a spadlo na železniční svršek,“ uvedl ve zprávě pro novináře mluvčí hasičů Martin  Kavka.

Osobní auto skončilo na střeše a v něm zůstala zaklíněná seniorka ve věku asi sedmdesáti let. „Už při vyprošťování jsme ženě podávali léky na bolest. Žena byla při vědomí, stabilizovali jsme ji a převezli ji do nemocnice k další péči se středně těžkými zraněními. Žena měla obrovské štěstí,“ popsala naší redakci mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Když policie nehodu zadokumentovala, hasiči auto vyprostili z kolejí a umístili ho zpět na silnici. Okolnosti nehody bude vyšetřovat policie.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS hl. m. Prahy

Štítky doprava, nehoda, seniorka, řidička, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmdesátiletá řidička spadla s autem z deseti metrů na koleje  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.