Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

V pondělí začne oprava mostu v ulici K Horkám

Na mostě v ulici K Horkám v Praze 15, který vede přes ulici K Jezeru, začnou od pondělí 10. července stavební práce. Technická správa komunikací (TSK) mimo jiné vymění nosnou konstrukci mostu a postaví nový mostní svršek, uvedla společnost v tiskové zprávě. Provoz bude částečně omezen.

Silničáři při opravě mostu vymění stávající nosnou konstrukci a udělají nový mostní svršek s třívrstvou vozovkou, železobetonovými chodníkovými římsami a ocelovým mostním zábradlím. Opravy budou mít několik etap.

V první etapě od 10. do 16. července začnou přípravné práce pro objízdné trasy, v ulici K Horkám tak bude omezen jeden jízdní pruh.

Od 17. července pak silničáři most uzavřou a pod mostem bude provoz zúžen na jeden jízdní pruh. Doprava bude vedena ulicí K Horkám do ulice K Jezeru, dále Doupovskou ulicí do ulice K Horkám.

V další etapě od 22. července pak bude ulice K Horkám zcela uzavřena včetně podjezdu pod mostem v ulici K Jezeru. Zavedeny budou objízdné trasy, a to směrem z centra ulicemi Pražská, Švehlova, Hornoměcholupská, Novopetrovická, Výstavní, Mírového hnutí a směrem do centra ulicemi Mírového hnutí, Türkova, Spořilovská, Jižní spojka, Švehlova a Pražská.

Od 25. července pak bude most uzavřen, v ulici K Jezeru se provoz opět zúží na jeden jízdní pruh a doprava bude vedena ulicemi K Horkám, K Jezeru, Doupovská a do ulice K Horkám. V září, nebo v říjnu bude opět úplná uzavírka ulice K Horkám včetně podjezdu pod mostem v ulici K Jezeru, přesný termín TSK ještě upřesní.

Opravy silnic, mostů a tramvajových tratí zkomplikují dopravu v Praze

Řidiče v hlavním městě čeká kvůli opravám silnic a mostů nebo výstavbě a opravám tramvajových tratí přes prázdniny několik dopravních omezení. Mezi nejvýznamnější patří letošní fáze oprav Barrandovského mostu a Průmyslové ulice ve směru ze...

Ohodnoť článek

Autoři , | Foto TSK Praha

Štítky stavby, silnice, opravy, doprava, most, Praha 15, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V pondělí začne oprava mostu v ulici K Horkám  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.