Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

FOTO, VIDEO: Řidič srazil seniora, nechal ho ležet na silnici a ujel. Po viníkovi pátrá policie

V pátek 31. ledna krátce před tři čtvrtě na sedm ráno došlo v Rýmařovské ulici v Letňanech k dopravní nehodě, při které srazilo osobní auto seniora přecházejícího silnici po přechodu pro chodce. Kriminalisté teď hledají svědky dopravní nehody a pátrají také po totožnosti osob zachycených na kamerových záznamech.

Nehoda se stala v Rýmařovské ulici u domu s číslem popisným 367. Řidič červené Škody Felicie srazil osmdesátiletého muže, který uvedenou ulici přecházel po přechodu pro chodce. Těžce zraněný muž zůstal bezvládně ležet na silnici a řidič ani posádka uvedeného vozidla mu neposkytli okamžitou první pomoc, ale z místa činu ujeli. „Senior byl následně s těžkým zraněním odvezen rychlou záchrannou službou do nemocnice, kde byl okamžitě operován," podotkl mluvčí policie Jan Rybanský.

Kriminalisté při vyšetřování zjistili, že dané auto přijelo od OC Letňany a po dopravní nehodě pokračovalo ulicí Beranových s ulomeným levým zpětným zrcátkem. „V souvislosti s tímto případem kolegové zajistili i několik kamerových záznamů s dvojicí osob, po jejichž totožnosti teď pátráme. Pokud je znáte nebo máte informace, které by vedly k jejich ztotožnění, kontaktujte prosím linku tísňového volání 158," uvedl mluvčí.

„Zároveň se obracíme na případně svědky, kteří dopravní nehodu viděli či se na místo události dostavili po dopravní nehodě, neboť i tak mohli vidět skutečnosti důležité pro vyšetřování, aby taktéž kontaktovali linku 158 a přispěli svým svědectvím k jejímu objasnění," dodal Jan Rybanský.

Řidiči hrozí až pět let za mřížemi, je podezřelý ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky doprava, nehoda, senior, sražený, zranění, silnice, dopravní nehoda, Letňany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO, VIDEO: Řidič srazil seniora, nechal ho ležet na silnici a ujel. Pátrá po něm policie  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.