Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Čtyřiaosmdesátiletá řidička srazila o deset mladší chodkyni. Přehlédla jsem ji, omlouvala se

Pražští strážníci zasahovali u dopravní nehody, při které čtyřiaosmdesátiletá seniorka za volantem auta srazila o deset let mladší chodkyni na přechodu pro chodce. Mladší z obou seniorek skončila v nemocnici, řidička se přítomným strážníkům omlouvala, že ženu na přechodu přehlédla.

Pražští městští policisté v době nehody zrovna řešili odtah vozidla u jednoho z přechodů pro chodce v Sokolské ulici. Vše začalo, když strážníci uslyšeli ránu, která připomínala srážku auta s chodcem.

„Postarší žena právě dopadala na vozovku, bezprostředně za přechodem zastavil bílý osobák. Jeden ze strážníků okamžitě vytočil tísňovou linku záchranářů a druhý běžel k ženě,“ popsala bezprostřední chvíle po dopravní nehodě mluvčí pražských městských policistů Irena Seifertová a doplnila, že sražená seniorka byla naštěstí při vědomí a schopná komunikovat.

Městští policisté zraněné ženě poskytli prvotní ošetření, a to za asistence řidičky, která chodkyni srazila. Před příjezdem záchranářů strážníci uložili ženu do stabilizované polohy.

„Seniorka, která auto řídila, neustále opakovala, že chodkyni přehlédla. Třiasedmdesátiletou zraněnou záchranáři následně převezli do nemocnice, čtyřiaosmdesátiletou řidičku si k dalšímu opatření převzali policisté, kteří budou zjišťovat příčiny dopravní nehody,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Jakub Horňák

Štítky doprava, nehoda, seniorka, Praha, dopravní nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyřiaosmdesátiletá řidička srazila o deset mladší chodkyni. Přehlédla jsem ji, omlouvala se  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.