Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Středa 9. října 2024  |  Svátek má Štefan / Sára
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

U Heimstaden vyřídíte nájemní vztah rychle i na dálku, třeba z ciziny

PR článek

Jste momentálně v zahraničí a potřebujete si na dálku sehnat byt? S největším poskytovatelem nájemního bydlení v Česku, společností Heimstaden, můžete vyřítit prakticky vše elektronicky - od prohlídky bytu až po podpis nájemní smlouvy. S jedničkou na trhu s nájemními nemovitostmi máte zároveň jistotu splnění všech legislativních požadavků.

Heimstaden vlastní 42 000 nájemních bytů převážně v Moravskoslezském kraji. Zájemci najdou nabídku bytů na webových stránkách heimstaden.cz. Společnost má se zahraniční klientelou bohaté zkušenosti a řadí se mezi partnery Ostrava Expat Centre, které jí udělilo označení „Expat friendly services“.

Tým makléřů z Heimstaden dokáže bydlení zájemcům zprostředkovat i bez nutnosti osobního setkání. Jednotlivé inzeráty jsou vybaveny videoprohlídkami nebo lze videoprohlídku na přání klienta zajistit. Samozřejmostí je komunikace v angličtině. „Pakliže se klient pro byt rozhodne, následně jej na dálku rezervujeme. Nájemní smlouvu lze rovněž uzavřít elektronicky. Pro klienty zajistíme připojení energií a zprostředkujeme připojení internetu a uzavření pojištění odpovědnosti a domácnosti,“ vysvětluje mluvčí společnosti Heimstaden Kateřina Piechowicz.

Nájemní smlouvu a dokumentaci k nájemnímu vztahu je možné připravit dvojjazyčně. Klienti se mohou spolehnout, že budou dodrženy všechny legislativní náležitosti dle požadavků cizinecké policie a dalších úřadů, se kterými případně komunikují.

Bezstarostný nájemní vztah po celou dobu

Se společností Heimstaden si vyzkoušíte, jak chutná bezstarostnost. Jestliže jste majitelem nemovitosti, zodpovídáte za její technický stav. Péče i ni je na vás. Pokud bydlíte v nájmu, přenáší se tyto věci na vlastníka. Správný pronajímatel vše zajistí. Heimstaden je největším hráčem na trhu a zákaznický servis je jednou z jeho domén. Díky digitalizaci služeb můžete řadu požadavků řešit on-line z pohodlí domova. S aplikací Můj domov pak vyřizujete běžné administrativní požadavky na mobilu nebo v počítači. Využívat lze klientskou i nonstop havarijní linku, případné opravy funkčních částí bytu zvládají technici do 10 dnů.

Nájemní bydlení s Heimstaden respektuje udržitelný životní styl. Společnost zatepluje své domy, topení tuhými palivy postupně nahrazují moderní způsoby vytápění. Pro výrobu elektřiny k osvětlení společných prostor se v pilotní fázi využívají fotovoltaické panely na střechách. Snižuje se tak energetická náročnost domů i emisní zatížení regionu.

Máte nějaké dotazy? Zákaznický servis je vám na telefonním čísle 800 111 050 k dispozici od pondělí do pátku v době od 8:00 do 17:00. Můžete také napsat e-mail na info@heimstaden.cz.

Štítky Heimstaden, vztah, bydlení, Moravskoslezský kraj, Česko, Ostrava, Ředitelství služby cizinecké policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Heimstaden vyřídíte nájemní vztah rychle i na dálku, třeba z ciziny  |  Byznys  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.