Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Pražské letiště má první sportovní fanshop, nakoupí tam příznivci fotbalové Sparty

Cestující přes Terminál 2 pražského letiště tam teď nově nakoupí i ve fanshopu AC Sparta Praha. Klub je vůbec prvním sportovním týmem, který takový obchod na letišti v Praze má. Na výběr jsou dvě stovky produktů, zájemci si mohou nechat i potisknout dres.

„Otevření fanshopu na letišti Václava Havla Praha je dalším krokem v našem úsilí přiblížit Spartu širší veřejnosti, včetně zahraničních trhů. Tržby z merchandisigu jsou pro nás rekordní. V loňské sezoně jsme například prodali více než 23 tisíc dresů, což byl v našich očích fenomenální úspěch. Věříme, že nový fanshop přispěje k dalšímu růstu a popularitě nejen našich kolekcí, ale především Sparty jako klubu a značky,“ sdělil v tiskové zprávě marketingový ředitel Sparty Kamil Veselý.

Obchod má 274 metrů čtverečních a nachází se v prstu D Terminálu 2. Cestující tak musí projít bezpečnostní kontrolou. V nabídce je přes dvě stě produktů, kšiltovky, speckální turistické kolekce nebo i dresy, které si lidé mohou nechat přímo v obchodě potisknout speciálním patchem s designem Prahy.

„Na mezinárodních letištích je umístění fanshopů úspěšných fotbalových klubů již velmi častým a populárním trendem. Uvítali jsme proto otevření prvního fanshopu i u nás. Naši cestující díky tomu získávají další možnost, jak využít svůj čas před plánovaným odletem z Terminálu 2. Věříme, že tato unikátně řešená prodejna se setká s úspěchem a že příznivci fotbalu využijí naše letiště k případným cestám za fanděním v evropských soutěžích," uvedl Jakub Puchalský, člen představenstva Letiště Praha. 

Sparta chce tímto krokem oslovit zahraniční turisty, poté otevře i speciální prodejnu Fanlab, kde si fanoušci koupí personalizované produkty. V plánu jsou i pobočky v centru města nebo nákupních střediscích.


 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením AC Sparta Praha

Štítky AC Sparta Praha, Letiště Praha, fanshop, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pražské letiště má první sportovní fanshop, nakoupí tam příznivci fotbalové Sparty  |  Byznys  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.