Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO, VIDEO: V ulici Zenklova se srazil vůz technických služeb s tramvají. Ulice je nyní uzavřena

Policisté nyní zasahují u dopravní nehody tramvaje s vozem technických služeb v ulici Zenklova v Praze 8 nedaleko zastávky Vosmíkových, která se stala krátce před půl jedenáctou. Podle prvotních informací jsou na místě dvě zraněné osoby. Ulice je nyní uzavřena.

Jednotka pražských hasičů z holešovické stanice zasahovala spolu s kolegy z pražského dopravního podniku u střetu tramvaje s popelářským vozem v ulici Zenklova v Praze 8.

Dvě zraněné osoby hasiči předali do péče ZZS a zajistili místo nehody proti vzniku požáru. Okolnosti nehody šetří Policie ČR,“ uvedl mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

Omezení provozu

Z důvodu dopravní nehody jsou tramvajové linky 3, 10 a 24 obousměrně vedeny po odklonové trase Palmovka - Libeňský most - Nádraží Holešovice - Trojská - Kobylisy a dále po své trase.

Dále v úseku Palmovka - Kobylisy je zavedena náhradní autobusová doprava X10 (zastávky NAD jsou v zastávkách tramvají, nebo v jejich těsné blízkosti).

Obnovení provozu se předpokládá kolem jedné hodiny odpolední,“ uvedla Aneta Řehková, tisková mluvčí pražského dopravního podniku.

článek budeme aktualizovat

Ohodnoť článek

Foto Twitter PČR

Štítky krimi, nehoda, tramvaj, kamion, zranění, Praha, Dopravní podnik hl. m. Prahy, Martin Kavka, Policie České republiky, Palmovka, Libeňský most, Holešovice, Kobylisy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO, VIDEO: V ulici Zenklova se srazil vůz technických služeb s tramvají. Ulice je nyní uzavřena  |  Praha 8  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.