Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Skupinka lidí kradla zboží v Dejvicích. Když je kolemjdoucí muž napomenul, zbili ho

Policisté pátrají po svědcích napadení, které se odehrálo 24. června v odpoledních hodinách v ulici Jugoslávských Partyzánů. Skupinka tří osob postávala před obchodem a jeden z mužů kradl vystavené zboží. Toho si všiml kolemjdoucí zloděje napomenul, aby se choval slušně a zboží vrátil. To se jemu a jeho partě nelíbilo a po slovní rozepři kolemjdoucího napadli.

Pražští kriminalisté pátrají po svědcích přpadu, kdy byl jeden muž napaden skupinkou tří osob poté, co je napomenul, aby nekradli zboží z jednoho z obchodů v ulici Jugoslávských Partyzánů.

„Muž utrpěl tržnou ránu na hlavě a poranění kotníku. V momentě, kdy muž volal na linku 158, dali se aktéři napadení na útěk. Vzápětí je však policejní hlídka zadržela,“ popsala policejní mluvčí Lucie Drábková.

Podle kriminalistů měla čin vidět žena, která se však bála, a tak se schovala do zmíněného obchodu. Po incidentu odešla neznámo kam a do dnešního dne se jí policii nepodařilo ztotožnit. 

„Z tohoto důvodu prosíme výše uvedenou svědkyni, popřípadě ostatní svědky této události, aby se ozvali na linku 158 a přispěli tak k řádnému objasnění věci,“ uvedla mluvčí a doplnila, že policie tuto událost prověřuje pro podezření ze spáchání souběhu trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví, za což pachatelům hrozí až tři roky ve vězení.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pátrání, svědci, napadení, krádež, Dejvice, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Volfík

Co chcete objasňovat? Tu trojici zavřít na rok a pobyt si musí odpracovat.

Čtvrtek, 16. července 2020, 14:21Odpovědět

FOTO: Skupinka lidí kradla zboží v Dejvicích. Když je kolemjdoucí muž napomenul, zbili ho  |  Praha 6  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.