Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Požár s tragickým koncem. V hořícím bytě v Praze zemřeli dva lidé a jejich pes

V sobotu před půl osmou večer vyjížděli pražští hasiči k požáru bytu v Podolí. Hasiči museli z bytu vynosit odpad, aby se dostali k ohnisku požáru. Během zásahu hasiči v bytě nalezli dva lidi, šlo o asi pětašedesátiletou ženu a asi sedmdesátiletého muže. Ani jednoho z dvojice, která se v bytě nacházela, se nepodařilo zachránit.

Při požáru bytu v Podolské ulici včera večer zemřeli dva lidé. Muž a žena se pravděpodobně nadýchali kouře. Hasiči nejprve předali oba lidi do péče zdravotníkům. Nejprve se snažili zachránit život ženě. „Bohužel se ani po půl hodině nepodařilo funkci srdce obnovit, žena zemřela,“ popsala mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Dobrý konec neměl ani boj o život asi sedmdesátiletého muže. „Bohužel ani přes veškerou snahu záchranářů se muže zachránit nepodařilo. Příčina zástavy oběhu bylo nadýchání zplodin hoření,“ uvedla Jana Poštová.

Když hasiči požár uhasili a likvidovali odpad v bytě, objevili na místě psa. „Na místě byl nalezen i pes, který byl předán PETMEDIC, bohužel ani ten požár nepřežil,“ doplnila mluvčí hasičů Lucie Jelínková. Příčiny vzniku požáru a výše škod zatím nejsou známy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS HMP

Štítky požár, Praha, úmrtí, žena, Podolí, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Požár s tragickým koncem. V hořícím bytě v Praze zemřeli dva lidé a jejich pes  |  Praha 4  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.