Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Praze spadl strom na auto. Park je kvůli možným pádům dalších stromů uzavřen

Včera ve večerních hodinách došlo k pádu jerlínu na auto v Sadech Svatopluka Čecha na straně k Vinohradské ulici. K vyvrácení stromů i s kořeny došlo zřejmě kvůli dlouhodobému nepříznivému a deštivému počasí. Park je kvůli možným pádům dalších stromů uzavřen a čeká se na verdikt, který vynese přivolaný dendrolog.

Jerlíny jsou vysázeny po celém obvodu parku, a tak radnice Prahy 2 uzavřela celý park. Důvodem je zajištění bezpečnosti kolemjdoucích a ochrana aut, která parkují v blízkosti parku. Během dneška dojde k odstranění vyvráceného stromu.

Park je uzavřen do doby, než dendrolog zkontroluje stav všech ostatních jerlínů, což by mělo být v úterý. „Doufáme, že další stromy budou v pořádku a my pro vás budeme moci park opět otevřít,“ uvedla mluvčí Prahy 2 Andrea Zoulová.

V rámci tohoto opatření je uzavřena část ulice Vinohradská, a to mezi ulicemi U Vodárny a Šumavská. Omezení platí pro dopravu v obou směrech, objížďka je na místě vyznačena. Dohled nad uzavřeným místem zajišťují strážníci.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Vinohradská parta

Štítky doprava, počasí, strom, park, Praha, Svatopluk Čech, U Vodárny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Praze spadl strom na auto. Park je kvůli možným pádům dalších stromů uzavřen  |  Praha 2  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.