Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Znásilnění v pražském metru. Muži hrozí pět let ve vězení

Velmi nepříjemné chvíle zažila začátkem srpna dvacetiletá dívka, kterou na eskalátorech pražského metra sexuálně obtěžoval neznámý muž. Ten dívce nejprve oběma rukama sahal na hýždě a i přesto, že se velmi bránila, ve svém ataku stále pokračoval, přitáhl si dívku za bundu a nadále ji osahával v intimních partiích. Pátrá po něm policie.

Osahávání na eskalátorech metra

K sexuálnímu obtěžování došlo na eskalátorech vedoucích ze stanice metra I. P. Pavlova. „Kriminalisté z druhého policejního obvodu pátrají po neznámém muži, který se dopustil na začátku srpna znásilnění v pražském metru,“ uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina.

Dívce se ze sevření útočníka nakonec podařilo vysmeknout, a když hledala pomoc od kolemjdoucích, muž z místa utekl. Pátrá po něm tedy policie. „Muži v případě dopadení a odsouzení hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi,“ pověděl Hrdina.

Pachatel smrděl potem a močí

Jednalo se o hubeného muže vysokého 186 až 190 centimetrů. Měl delší rozčepýřené tmavé vlasy a světlé oči.  Oblečen byl do tmavé bundy a modrých teplákových kraťasů. Na hlavě měl černou kšiltovku se světlým kšiltem a s největší pravděpodobností logem značky Adidas. Jeho celkový vzhled působil zanedbaně a dle výpovědi zapáchal potem a močí.

„Pokud muže na kamerovém záznamu poznáváte a máte jakoukoliv informaci, která by mohla vést k jeho dopadení, kontaktujte prosím linku 158 nebo se obraťte na kteroukoliv služebnu Policie ČR,“ uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky znásilnění, pátrání, I. P. Pavlova, Praha, metro, Ivan Petrovič Pavlov, Adidas, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miloslav Misot

.. mně se vždycky líbí jak neprodleně Policie (již po 4 měsících a pod.) vyhlašuje pátrání...

Čtvrtek, 17. prosince 2020, 17:07Odpovědět

VIDEO: Znásilnění v pražském metru. Muži hrozí pět let ve vězení  |  Praha 2  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.