Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Formule 1 přejížděla Karlův most. Tým Red Bull v Praze natáčí reklamu

Od dnešního rána se pražskými ulicemi prohání závodní vůz Formule 1. O jedinečnou podívanou se postaral tým Red Bull, který v Praze natáčí reklamní video. Formule se představila na Karlově mostě, podle vedení Prahy 1 využije Red Bull k natáčení ještě Hradčanské náměstí a další místa.

Dnes ráno se na sociálních sitích objevily fotografie a videa vozu Formule 1 z Karlova mostu doprovození informací, že za volantem měl sedět skotský pilot David Coulthard, který za Red Bull jezdil od roku 2005 do roku 2008. Toto tvrzení se však podle organizátorů nezakládá na pravdě, ve voze měl sedět zatím neznámý muž s helmou Davida Coultharda.

Monopost týmu Red Bull Racing, který v Praze slouží k natáčení reklamy, je ze sezony 2011. O propagační akci informoval Red Bull na svém webu. „V jedné pražské garáži se nám naskytla dost netradiční podívaná. Skupinka chlápků v kombinézách, kamion a z něj vyjíždějící monopost v barvách Red Bull Racing. Co mají asi ti chlapci za lubem?,“ píše se na stránkách Red Bullu u videa, na němž je zachycena vykládka vozu F1 z nákladního auta.

Firma si v Praze k natáčení vybrala několik míst. „Pronájem Karlova mostu již před měsícem projednávala a schválila rada Prahy 1. Jedna velká společnost dnes v Praze natáčí ve spojení s formulí 1 prezentaci jednotlivých měst. V Praze chtějí využít Karlův most, Hradčanské náměstí a další místa,“ řekl pro server iDNES.cz radní pro dopravu Prahy 1 Richard Bureš (ODS). Za pronájem Karlova mostu se platí jednorázová sazba 250 tisíc korun.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Red Bull

Štítky natáčení, reklama, Red Bull, formule, Praha, Formule 1, Karlův most, Hradčanské náměstí, David Coulthard, Red Bull Racing, Jorge Costa, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Formule 1 přejížděla Karlův most. Tým Red Bull v Praze natáčí reklamu  |  Praha 1  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.