Vyhledávání

Nalezené články: "oběd"

Kde se v Praze nejvíc plýtvá jídlem? Výzkumníci přináší první ucelená data

Projekt Prague Food Waste přišel s prvními ucelenými daty přibližující plýtvání potravinami. Dvouletý projekt se zaměřil konkrétně na domácnosti, školní jídelny, nemocnice a domovy pro seniory. Z dat například vyplývá, že každý obyvatel Prahy vyhodí...

Jak dětem i sobě usnadnit návrat do školy? 5 tipů pro klidnější začátek

Nový školní rok s sebou přináší návrat do zajetých kolejí. Někdy se po prázdninovém volnu do běžných školních dní těžce vrací, zejména dětem. Rodičům zase počátek září přináší výzvu v podobě opětovného nastavení pravidelného režimu – od...

Méně soli, víc zeleniny. Pražské školy upravují jídelníčky podle nové vyhlášky

Školní jídelny by měly servírovat méně soli, cukru, brambor a průmyslově zpracovaných potravin, přibýt by naopak mělo luštěnin, zeleniny, ryb či celozrnných výrobků. Omezit by se měly sladké nápoje. Změny přináší novela vyhlášky o školním...

Pražské radnice podpoří rodiče dětí, kteří nemají peníze na školní pomůcky

Některé pražské městské části podpoří sociálně slabší rodiny, které nemají dostatek peněz na školní pomůcky či kroužky pro své děti. Radnice pořádají různé sbírky školních potřeb nebo si rodiče mohou zažádat o příspěvek. Pražský magistrát i některé...

Svíčková, tatarák a větrník: průzkum ukázal nejoblíbenější jídla Čechů

V nejnovějším průzkumu Barometr FOOD se ukázalo, že mezi oblíbenými jídly Čechů stále dominuje svíčková, která oslovuje 89 % populace. Nezůstává ale osamocena, na druhém místě se drží smažený sýr a mezi hospodskými klasikami vévodí hovězí tatarák,...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "oběd"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "oběd"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.