Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hromadné akce sledování MS v hokeji letos Praha neuspořádá

Hromadné akce sledování mistrovství světa v hokeji na velkoplošných obrazovkách letos pražský magistrát pořádat nebude, a to kvůli pandemii koronaviru. Velkoplošné obrazovky nechystá ani areál ve Žlutých lázních v Podolí. Kam se ale lidé budou moct přijít podívat, jsou Riegrovy sady. Mistrovství světa v hokeji začíná v pátek 21. května v Rize. Kvůli pandemii koronaviru se loni neuskutečnilo vůbec.

Velkoplošné obrazovky nebudou zřejmě ani na Staroměstském náměstí

V posledních letech stavěl pražský magistrát velkoplošné obrazovky na Staroměstském náměstí, a to v případě, že se český národní tým dostal do závěrečné části vyřazovacích bojů.

V letošním roce zatím o zřízení velkoplošné obrazovky k hokejovému mistrovství neuvažujeme, a to kvůli epidemické situaci. Sice se zdá, že je v tuto chvíli epidemie na ústupu, ale nechceme situaci podcenit a pořádat masovou událost. Organizace podobných akcí je navíc v této době přinejmenším složitá. Situaci ale ještě s odstupem času vyhodnotíme,“ uvedl mluvčí pražského magistrátu Vít Hofman.

Lidé v Praze letos nenajdou velkoplošné obrazovky ani ve Žlutých lázních v Podolí, kde bylo v minulosti také možné zápasy MS v hokeji sledovat. 

MS (v hokeji) neřešíme vůbec, tam to zatím není nijak povolené. Ohledně (fotbalového) Eura zatím jednání probíhají, takže uvidíme, co z toho vyplyne,“ uvedla mluvčí provozovatele lázní, firmy Taiko, Hana Tietze.

Na hokej do Riegrových sadů. Bude třeba se rezervovat

Diváky chce naopak přivítat areál v Riegrových sadech, kde bude umístěna obrazovka o rozměrech pět krát tři metry. Připravena pro diváky bude dokonce i tribuna. Občerstvení si lidé budou moct objednat u výdejních okének.

Pořadatelé v Riegrových sadech připravili rezervační systém, ve kterém si fanoušci zajistí místo u stolu.

Na hokej se bude možné dívat také třeba na zahrádce restaurace U krále Václava IV. v Krčském lese.

Ohodnoť článek

Foto hokej.cz

Štítky ČR, správa, hokej, zábava, Praha, televize, Mistrovství světa v ledním hokeji, pandemie covidu-19, Pražský magistrát, lázně, Riegrovy sady, Dinamo Riga, Podolí, Staroměstské náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hromadné akce sledování MS v hokeji letos Praha neuspořádá  |  Hokej  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.