Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jágr a Sparta pod širým nebem? Ve Špindlu se chystá hokejový svátek

Hokejové utkání pod otevřeným nebem ve Špindlu? Co zatím zní jako pohádka pro všechny hokejové nadšence, bude možná už v prosinci realitou. Forbes.cz přišel s informací, že Jaromír Jágr chystá z pozice majitele Kladna prvoligový souboj pod širým nebem s nedalekým Vrchlabím. Na stejném místě by se pak mělo odehrát také extraligové utkání, a to mezi Spartou a Hradcem Králové.

Všechny zainteresované strany mají být v současnosti vázané mlčením, a tak zatím není nic oficiálně potvrzeno. Hokejový svátek v největším lyžařském středisku v České republice se má podle serveru uskutečnit na kluzišti dočasně postaveném přímo pod sjezdovkou ve Svatém Petru.

Jaromír Jágr by měl být do akce zapojen herně i obchodně a zároveň má pomoci s její propagací. Oficiálně by měl být celý projekt představen ve druhé polovině července na tiskové konferenci. Hokejoví fandové mohou mít radost, protože v těchto dnech se ještě řeší, zda by se v rámci akce mohlo uspořádat i více zápasů a využilo se tak postavené kluziště.

Divácký rekord a výhra Sparty. Holešovičtí pod otevřeným nebem v Drážďanech porazili Litvínov

Útočník Vladimír Růžička přispěl gólem k výhře hokejistů Sparty v duelu pod širým nebem v Drážďanech nad Litvínovem 3:2 a byl rád, že celá akce měl pro Pražany vítěznou tečku. Třicetiletý odchovanec Slavie bral dvoudenní pobyt na Open Air v...

Sparta již letos pod širým nebem hrála. V Drážďanech na fotbalovém stadionu Dynama před návštěvou 32.009 diváků, jež znamenala nový rekord soutěže, porazila Litvínov 3:2. Šlo o čtvrtý extraligový duel pod otevřenou oblohou.

V lednu 2016 se právě Pražané představili v Brně za Lužánkami proti domácí Kometě, o pět dnů dříve hráli Brňané s Plzní. Již v roce 2011 se hrálo na ploše plochodrážního stadionu ve Svítkově, kde Pardubice hostily Brno.

Foto Facebook HC Sparta Praha

Štítky Sport, hokej, Kladno, Jágr, HC Sparta Praha, Jaromír Jágr, Špindlerův Mlýn, Rytíři Kladno, Mountfield Hradec Králové, HC Stadion Vrchlabí, HC Kometa Brno, HC Dynamo Pardubice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jágr a Sparta pod širým nebem? Ve Špindlu se chystá hokejový svátek  |  Hokej  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.