Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Restart? Kde jinde než v Řeporyjích, říká fotbalista Fenin a prozrazuje ambice

Teplice, Frankfurt, Chotěbuz, Slavia, Varnsdorf a teď Řeporyje. Taková je cesta fotbalisty Martina Fenina, který díky svému talentu zazářil na mistrovství světa fotbalistů do dvaceti let nebo v bundesligovém Frankfurtu. Fenin je však známý také svými skandály. Teď se po dvou letech vrací na fotbalové trávníky.

„Od hřiště bydlím pět minut“

Třiatřicetiletý Martin Fenin se po dvou letech vrací k fotbalu. Bude oblékat černobílý dres pražského týmu FK Řeporyje a hrát bude 1. A třídu v Praze.

Martin Fenin za sebou má angažmá v osmi klubech na české i evropské úrovni. Podle jeho slov měl nabídky z více týmů a z vyšších soutěží. Pro FK Řeporyje se však rozhodl i díky geografickým důvodům a starostovi Pavlu Novotnému (ODS).

„Samozřejmě je pro mě důležité, že se s Pavlem už léta známe osobně. Hlavně ale jde o to, že Řeporyje považuju za domov. Cítím se jako našinec. Od místního fotbalového hřiště bydlím všeho všudy pět minut. Mám to tady opravdu rád. Kde jinde bych teda měl znova nastartovat kariéru než právě v Řeporyjích,“ uvedl Martin Fenin pro Deník.

Podle Fenina nejde o žádnou recesi

Třiatřicetiletý Fenin uvedl, že z jeho strany rozhodně nejde o žádnou recesi a návrat k fotbalu myslí smrtelně vážně. Rozpovídal se i o osobních cílech. „Nedělám si ambice, že musím hrát ligu, nebo jít do reprezentace. Když budu hrát tady a budu šťastný, tak budu klidně hrát jen za Řeporyje,“ řekl Fenin Českému rozhlasu.

 Fenin píše knihu s názvem Na rovinu. V té chce popsat všechny své skandály a poodhalit životní problémy.

Dna jsem se nejspíš dotkl. Svou kariéru shrnu v knize, říká talent i rebel českého fotbalu Martin Fenin

„Kdybych vám vyprávěl o všech svých přešlapech, sedíme tu dlouho.“ Touhle větou začíná náš rozhovor s talentem i rebelem českého fotbalu Martinem Feninem - legendou, která své sportovní výkony velmi často dokázala zastínit drobnými aférkami.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto instagram Martin Fenin

Štítky fotbal, Martin Fenin, Řeporyje, Praha, fotbalista, Eintracht Frankfurt, SK Slavia Praha, Mistrovství světa ve fotbale, FK Teplice, FK Varnsdorf, Chotěbuz, Pavel Novotný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Restart? Kde jinde než v Řeporyjích, říká fotbalista Fenin a prozrazuje ambice  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.