Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Slavia se vrací z Rakouska. Jeden z hráčů měl pozitivní test na koronavirus

Pražská Slavia má problém. Testování na přítomnost viru covid-19 mezi hráči a realizačním týmem na soustředění v Rakousku odhalilo jeden pozitivní případ. Mužstvo se vrací do České republiky, hráč s pozitivním nálezem míří do karantény. Jeho jméno klub nezveřejnil.

„Následný postup v návaznosti na pozitivní nález jsme jako klub konzultovali s Hygienickou stanicí hlavního města Prahy, která nařídila hráči s pozitivním nálezem domácí karanténu a zbytku mužstva doporučila návrat do České republiky. S přijetím těchto hygienických opatření se tak hráči společně s realizačním a podpůrným týmem vrací do Prahy. Klub je neustále v součinnosti s hygienickou stanicí a řídí se jejími závaznými pokyny,“ popisuje situaci tiskový mluvčí klubu Michal Býček.

Hráči a realizační tým se před třetím přípravným utkáním podrobili testování, které odhalilo jeden pozitivní případ. 

Pro Slavii jde o druhý případ nákazy v klubu. V květnu před obnovením první ligy po přestávce zaviněné pandemií byl koronavirus objeven u jednoho z fotbalistů širšího kádru. Celek z Edenu kvůli tomu tehdy zrušil přípravný duel s Jihlavou a tým strávil dva dny v karanténě.

Ohodnoť článek

Foto SK Slavia Praha

Štítky Rakouska, Praha, SK Slavia Praha, koronavirus, COVID-19, Rakousko, karanténa, Česko, Hygienická stanice hlavního města Prahy, Krajská hygienická stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slavia se vrací z Rakouska. Jeden z hráčů měl pozitivní test na koronavirus  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.