Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hašek všem opět motá hlavu. S dresem Sparty se fotil na turecké ambasádě v Praze

Rebel Martin Hašek dal o sobě opět vědět a jak je v poslední době zvykem, opět nasadil všem brouka do hlavy. Čtvrt roku poté, co opustil Spartu, vyrazil se svým otcem na tureckou ambasádu v Praze, kde se s dresem svého bývalého klubu nechal fotit. Ambasáda poté informovala, že se Hašek chystá zamířit do turecké ligy.

„Martin Hašek, fotbalista Sparty, který se brzy chystá zamířit do turecké ligy, společně se svým otcem a agentem Gökmenem Korem navštívil našeho velvyslance H. E. Egemena Bagise. Hašek mu přinesl svůj podepsaný dres,“ píše se u fotografie na twitterovém účtu.

Pokud skutečně Hašek do Turecka zamíří, nebude to mít nejspíš jednoduché. Od posledního utkání, do kterého zasáhl, uplynulo půl roku. Tehdy šlo o přípravný zápas s Ústím nad Labem. Od té doby se na hřišti neobjevil.

Sparta chce od Haška jako odškodné za ukončení smlouvy 55 milionů korun

Fotbalová Sparta požaduje odškodné ve výši 55 milionů korun po Martinu Haškovi. S informací přišel Deník Sport. Částka má být kompenzací za předčasné ukončení smlouvy záložníkem v letenském klubu. Výpověď podal Hašek v březnu, klub ji však...

Hašek nejprve v lednu odmítl odcestovat na soustředění do Španělska. Na sraz mužstva se podle klubu dostavil bez cestovních dokladů. „Vedení klubu mu sdělilo, že má odjet domů pro všechny potřebné věci a dostavit se na letiště k odletu. Tam Martin Hašek nedorazil,“ dodal klub.

O hráče se v té době ucházelo Maccabi Haifa, na jehož nabídku Sparta posléze přistoupila. Hašek ale odmítl podepsat smlouvu, na které se s izraelským klubem domluvil.

Od té doby trénoval s rezervním týmem, ale po čase dal podle klubového webu Spartě ultimátum, aby byl vrácen do áčka. Vedení klubu ho vyzvalo, aby v B-týmu nadále plnil uložené úkoly. Po další písemné komunikaci se Hašek 12. března nedostavil na trénink B-mužstva a podal výpověď. 

Fotbalová Sparta teď požaduje odškodné ve výši 55 milionů korun. Částka má být kompenzací za předčasné ukončení smlouvy záložníkem v letenském klubu. Výpověď podal Hašek v březnu, klub ji však považuje za neoprávněnou a proto se obrátil na fotbalovou asociaci, která bude rozhodovat v rozhodčím řízení.

Ohodnoť článek

Foto Turkish Embassy Prague

Štítky Praha, Martin Hašek, fotbal, Turecko, ambasáda, Sparta, Makabi Haifa, Španělsko, Ústí nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hašek všem opět motá hlavu. S dresem Sparty se fotil na turecké ambasádě v Praze  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.