Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Fotbalista Martin Fenin míří na jih Čech. Objevit by se mohl v I.A třídě

Profesionální kluby na jihu Čech už mají přestupy uzavřené, jeden zajímavý se ale rýsuje v nižších soutěžích. V jihočeské I.A třídě by se mohl objevit bývalý fotbalista Frankfurtu či Teplic Martin Fenin, který aktuálně působí v Řeporyjích.

O možném transferu informoval řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS) na sociální síti X. „Sekretáři FK Řeporyje dorazila žádost o přestup Martina Fenina. Tipoval jsem před rokem a půl, že konec u nás je definitivní konec. Vesnice v jižních Čechách. Pustíme ho zadarmo,“ napsal do příspěvku, ve kterém poděkoval za 18 vstřelených branek.

Podle informací Budějcké Drbny o Fenina stojí TJ ZD Kovářov, klub působící v I.A třídě. Informaci potvrdilo několik zdrojů z jihočeského fotbalového prostředí a později ji na X potvrdil i sám Pavel Novotný. Kovářov se nachází na Písecku nedaleko Milevska.

V aktuální sezoně posbíral ve 13 zápasech pouze pět bodů a je poslední. Zástupci klubu na dotaz redakce přestup nepotvrdili, ale vzkázali: "dejte tomu čas". Do vydání článku se nevyjádřil ani zkušený útočník Martin Fenin.

Restart? Kde jinde než v Řeporyjích, říká fotbalista Fenin a prozrazuje ambice

Teplice, Frankfurt, Chotěbuz, Slavia, Varnsdorf a teď Řeporyje. Taková je cesta fotbalisty Martina Fenina, který díky svému talentu zazářil na mistrovství světa fotbalistů do dvaceti let nebo v bundesligovém Frankfurtu. Fenin je však známý také...

Ten má na svém kontě 89 startů v německé Bundeslize, objevil se také v druhé nejvyšší soutěži. Na tuzemských trávnících oblékal dres pražské Slavie či Teplic. V závěru kariéry hrál za Varnsdorf či již zmíněné Řeporyje. Proslavil se také mnoha skandály, v Německu si například podpálil při grilování podkrovní byt.

Ohodnoť článek

Foto Vít Hassan

Štítky Novotný, Fenin, fotbal, přestup, Jižní Čechy, Řeporyje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalista Martin Fenin míří na jih Čech. Objevit by se mohl v I.A třídě  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.