Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Do Sparty přichází posila z Leicesteru. Lukáš Hušek zatím trénuje s "béčkem"

Fotbalovou Spartu posílil obránce Lukáš Hušek. Devatenáctiletý stoper přišel z Leicesteru a s letenským klubem, kde bude zatím působit v rezervním týmu, podepsal smlouvu na tři a půl roku. Sparta o tom informovala na svých internetových stránkách.

Hušek je odchovancem Jablonce, odkud v létě 2016 zamířil do Leicesteru. „Je to urostlý, fyzicky vybavený obránce s dobrou rozehrávkou oběma nohama. Svou perspektivu a talent potvrzuje v reprezentačním výběru do 20 let, kde podává dobré výkony," řekl sportovní ředitel Sparty Tomáš Rosický.

Hušek už za rezervu letenského celku odehrál poločas ve středečním úvodním utkání v Tipsport lize s Varnsdorfem (1:1). „Lukáš se nadále musí zlepšovat ve všech herních činnostech. Na začátku bude působit pod vedením trenéra Václava Kotala, který rozvine jeho potenciál," uvedl Rosický.

Autoři | Foto Facebook AC Sparta Praha

Štítky Sport, fotbal, první, Sparta, Hušek, Lukáš Hušek, Leicester, Tomáš Rosický, Tipsport, Václav Kotal, Jablonec, Varnsdorf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Sparty přichází posila z Leicesteru. Lukáš Hušek zatím trénuje s "béčkem"  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.