Počasí dnes32 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Florbalisté pražských Black Angels nedostali licenci pro superligu. Nedodali totiž účetní uzávěrku

Florbalisté Black Angels neobdrželi licenci pro elitní soutěže a nemohou pokračovat v superlize. Licenční komise Českého florbalu se na základě rozhodnutí odvolací a revizní komise znovu zabývala případem neudělení licence a po projednání všech okolností potvrdila svůj původní verdikt.

Black Angels se v uplynulém ročníku zachránili po výhře v 1. kole play down nad Pardubicemi 4:3 na zápasy, ale bez licence pro elitní soutěže se mohou přihlásit nejvýše do třetí nejvyšší ligy. Uvolněné místo v superlize bude moci doplnit klub z první ligy, jako první dostane nabídku neúspěšný tým z baráže Sokoli Pardubice. Následovat budou případně celky podle pořadí po konci play off uplynulé sezony.

Black Angels neobdrželi licenci, protože nedodali dokumenty o ekonomickém fungování oddílu včetně účetní uzávěrky ani po několika urgencích a především více než 12 měsíců po lhůtě dané zákonem. „Tým Black Angels dlouhodobě neplnil podmínky stanovené licenčním řízením, navíc vedení oddílu ignorovalo vytvoření akčního plánu, který měl nedostatky vyřešit. Už pro ročník 2023/24 obdržel licenci s podmínkou s tím, že termín pro odevzdání účetní závěrky za rok 2022 byl prodloužen do konce června. Ani tento dodatečný termín, a tím pádem i podmínka pro udělení licence pro uplynulou sezonu nebyl splněn," uvedl předseda licenční komise Jiří Dufek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Black Angels

Štítky florbal, superliga, Black Angels, licence

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Florbalisté pražských Black Angels nedostali licenci pro superligu. Nedodali totiž účetní uzávěrku  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.