Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

VIDEO: Muž, kterého policisté hledali kvůli znásilnění několika malých dětí v Praze, se přihlásil policii

Pražští kriminalisté pátrali po pachateli, který měl sexuálně zneužít několik malých dětí. Případ se podle policie stal letos na konci března v Sadech Svatopluka Čecha u stanice metra Jiřího z Poděbrad. Nejmladšímu zneužitému bylo pouhých sedm let. Muž, po kterém kriminalisté pátrali, se sám přihlásil na policii, když se viděl v médiích.

„V rámci prověřování případu kriminalisté zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět muž, se kterým by v rámci objasnění tohoto případu potřebovali mluvit. Jestliže ho někdo poznává, ať se ozve na linku 158,“ uvedl v neděli policejní mluvčí Jan Daněk a doplnil, že za trestný čin znásilnění hrozí pachateli v případě dopadení a odsouzení až dvanáct let za mřížemi.

Policistům se ozvalo asi deset lidí s poznatky, díky kterým muže vypátrali. „Mimo jiné i on sám se také přihlásil, když se viděl v médiích. Podezřelý s kriminalisty spolupracuje a v tuto chvíli v případu probíhají standardní úkony trestního řízení,“ uvedl Daněk a doplnil, že až to bude možné, poskytne policie k případu více informací.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky sexuální zneužití, znásilnění, děti, Praha, policie, Jiří z Poděbrad, Svatopluk Čech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž, kterého policisté hledali kvůli znásilnění několika malých dětí v Praze, se přihlásil policii  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.