Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Muž na návštěvě po pár skleničkách napadl hostitele nožem. Je na útěku před policií

Kriminalisté od poloviny letošního března pátrají po Ratim Javakhisvilim z Gruzie, který je podezřelý z trestných činů těžké ublížení na zdraví, vydírání a ublížení na zdraví. Na návštěvě u známých v jednom z bytů na Chodově po několika vypitých skleničkách alkoholu napadl při potyčce dva nájemníky bytu nožem a boxerem. Oba muži následně skončili v péči lékařů.

Gruzínec je v celostátním pátrání od 18. března 2022. Muž je vysoký asi 180 centimetrů, má robustnější postavu, hnědé oči, husté černé obočí, krátce střižené černé vlasy a strniště. Má kulatý obličej, přičemž výrazným znakem jsou odstáté uši.

„V minulosti se pohyboval na území hlavního města Prahy zejména po Praze 4 a Praze 10, kde bydlel s dalšími cizinci. Není však vyloučeno, že se pohybuje po celé České republice a skrývá se před orgány činnými v trestním řízení. Jmenovaný si je vědom, že po něm pátrá policie. Je schopen užít násilí a to i se zbraní, aby se vyhnul následkům za své jednání,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk a dodal, že muž je nebezpečný a může být ozbrojen.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky napadení, návštěva, alkohol, pátrání, Praha, Gruzie, Chodov, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na návštěvě po pár skleničkách napadl hostitele nožem. Je na útěku před policií  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.