Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Zvrhlík se ve vlaku uspokojoval před dívkou. Hrozí mu dva roky vězení

Pražští policisté hledají muže, který ve vlakové soupravě onanoval před mladou dívkou. Když se před ním snažila utéct, sledoval ji, a častoval ji nadávkami. Podezřelému za trestný čin výtržnictví hrozí až dva roky ve vězení.

Dívka jela vlakem domů z v neděli 20. března ze Smíchova. „Po cestě mezi železničními stanicemi Radotín a Černošice – Mokropsy si všimla muže, který seděl naproti přes uličku, držel v ruce svůj penis a bez okolků před ní onanoval,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský v prohlášení pro novináře.

Dívka raději odešla do jiné části soupravy, muž ji ale sledoval a v onanii pokračoval. „Opět tak byla nucena přejít jinam, což podezřelý nesl s nelibostí a dívce začal nadávat. Naštěstí vlak dorazil do její stanice, kde s pláčem vystoupila a následně celý zážitek popsala doma mamince. Společně pak celou událost osobně ohlásily na policejní služebně,“ sdělil Rybanský.

Hledaný vystoupil na stanici v Berouně, kde ho zachytily kamery. Podle policie je možné, že tam muž bydlí. Pokud ho poznáte, volejte linku 158. V případě odsouzení může do vězení až na dva roky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky muž, vlak, policie, obtěžování, pátrání, věznice, Černošice, Smíchov, Radotín, Mokropsy, Beroun

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zvrhlík se ve vlaku uspokojoval před dívkou. Hrozí mu dva roky vězení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.