Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Šest na jednoho. Útočníkům, kteří zkopali a okradli muže, hrozí deset let ve vězení

Pražští kriminalisté pátrají po šesti útočnících, kteří v neděli dvacet minut před pátou hodinou ranní v Husinecké ulici v Praze 3 zbili a okradli sedmadvacetiletého muže. Bitce předcházela slovní rozepře mezi skupinkou podezřelých a poškozeným, který si chtěl celou situaci natočit na mobilní telefon.

Když skupina útočníků viděla, že si muž jejich chování natáčí, jejich agresivita vzrostla a poškozený před skupinkou začal ustupovat a následně i utíkat. „Útočnici ho pronásledovali a podkopli mu nohy, kdy upadl na zem. Okamžitě byl dosud neznámými muži fyzicky napaden několika ranami pěstí do hlavy a dále kopy do oblasti těla,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová a dodala, že po napadení mu některý z útočníků odcizil peněženku a mobilní telefon.

Napadený muž byl se zraněními převezen do nemocnice.

Na záznamech je vidět incident i nákup v jedné z večerek, kterou agresoři navštívili před útokem. „Pokud podezřelé na záběrech poznáváte, nebo víte, kde by se mohli zdržovat, ozvěte se prosím neprodleně na linku 158. Děkujeme,“ uvedla mluvčí.

Celý případ kriminalisté v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu loupež. „Pachatelům v případě dopadení a odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi,“ dodala.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky napadení, pátrání, útočníci, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šest na jednoho. Útočníkům, kteří zkopali a okradli muže, hrozí deset let ve vězení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.