Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Platil kradenou kartou a nesl tašku oloupené seniorky. Policie hledá muže z kamerového záznamu

Poznáváte muže na kamerovém záznamu? Pokud ano, kontaktujte policisty na tísňové lince 158. Pár, který zachytila kamera, měl podle policistů platit kartou, kterou kdosi krátce předtím ukradl seniorce na Spořilově společně s nákupem.

„Lupič ženu napadl zezadu a srazil ji na zem. Pak jí z rukou vytrhl nákupní tašku s potravinami a kabelku, ve které měla klíče od vozidla, peněženku s finanční hotovostí, doklady a platební karty. Tímto poškozené způsobil škodu téměř pět tisíc korun. Také ji útokem zranil a způsobil jí odřeniny na kolenou a dlaních,“ popsal mluvčí policie Jan Daněk.

Kriminalistům se podařilo na kamerových záznamech dohledat muže a ženu, kteří ještě ten den použili uloupenou platební kartu na autobusovém nádraží Florenc. „Muž na těchto záběrech měl navíc u sebe tašku, která odpovídala té, která byla ženě uloupena. Dvojice zachycená na záběrech by se mohla pohybovat po centru metropole,“ dodal Daněk.

Pachateli loupeže teď hrozí až deset let za mřížemi. „Jestliže podezřelé na záběrech poznáváte, ozvěte se na linku 158,“ uzavřel Daněk.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Praha, Policie ČR, pátrání, senior, loupež, video, videozáznam, Spořilov, Florenc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Platil kradenou kartou a nesl tašku oloupené seniorky. Policie hledá muže z kamerového záznamu  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.