Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidička autobusu v Praze upozornila muže, aby si nasadil respirátor. Ten ji začal tahat za vlasy

Ve středu 16. června před půl desátou večer došlo v autobuse číslo 224 na zastávce Breitcetlova v Praze 9 ke konfliktu, který začal, když řidička autobusu vyzvala cestujícího, aby si zakryl dýchací cesty. Muž začal řidičku tahat za vlasy a a snažil se ji vytáhnout z kabiny řidiče. Kriminalisté teď pátrají po ženě, která pomohla napadené řidičce autobusu tím, že útočníkovi do obličeje nastříkala pepřový sprej.

Čtyřiatřicetiletý muž neměl po dobu jízdy v autobuse nasazenou ochranu dýchacích cest, na což byl upozorněn řidičkou autobusu. „Na to muž reagoval, že řidičku chytil za vlasy a snažil se ji vytáhnout z kabiny řidiče. V jeho jednání mu zabránil sedmatřicetiletý cestující a dosud neznámá žena, která podezřelému nastříkala do obličeje pepřový sprej,“ popsala konflikt policejní mluvčí Violeta Siřšťová a dodala, že právě žena s pepřovým sprejem je pro kriminalisty klíčovou svědkyní.

„Proto ji prosíme, aby se neprodleně ozvala na linku 158, nebo navštívila nejbližší policejní služebnu. Zároveň žádáme i ostatní svědky tohoto případu, aby se nám ozvali,“ uvedla mluvčí a dodala, že útočník je v současné chvíli podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu v případě odsouzení hrozí až tříletý pobyt za mřížemi. Muž byl totiž v posledních třech letech za obdobnou trestnou činnost již potrestán.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky napadení, řidička, autobus, respirátor, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička autobusu v Praze upozornila muže, aby si nasadil respirátor. Ten ji začal tahat za vlasy  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.