Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dvojice nabídla seniorce pomoc s nákupem. Ta později zjistila, že jí chybí peníze a platební karty

Policisté hledají muže a ženu, kteří pomohli jednasedmdesátileté seniorce odnést nákup domů. Dvojice ženu doprovodila ze Smíchova až na Pankrác, kde je seniorka pozvala k sobě domů na skleničku vody. Když muž s ženou odešli, seniorka zjistila, že jí chybí 2 tisíce korun a platební karty.

Dvojice seniorku kontaktovala ve čtvrtek 19. srpna v obchodním centru na Smíchově. Pod záminkou pomoci s nákupem ženu doprovodili až domů na Pankrác, kde je seniorka pozvala k sobě na skleničku vody. „Po krátké návštěvě dvojice odešla a druhý den poškozená zjistila, že jí chybí více než dva tisíce korun, doklady a dvě platební karty,“ popsal policejní mluvčí Jan Daněk.

„Kamery v nákupním centru zachytily podezřelou dvojici, se kterou bychom potřebovali v souvislosti s případem mluvit. Jestliže je na záběrech poznáváte, kontaktujete linku 158,“ uvedl mluvčí a dodal, že případ je prověřovaný pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky seniorka, nákup, pomoc, pátrání, Praha, platební karta, Smíchov, Pankrác

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojice nabídla seniorce pomoc s nákupem. Ta později zjistila, že jí chybí peníze a platební karty  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.