Počasí dnes24 °C, zítra17 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Po muži, který ukradl luxusní auto, pátrá policie. Neviděli jste ho?

Pražští kriminalisté pátrají od druhé poloviny února po neznámém pachateli, který z ulice Křemencova v Praze 1 ukradl zaparkované luxusní vozidlo Jaguar v hodnotě skoro osm set tisíc korun. To se kriminalistům podařilo vypátrat za necelých 24 hodin ve chvíli, kdy se s ním chystala odjet čtveřice lidí. Ti policistům řekli, že auto koupili od muže černé pleti za částku pět set korun.

Po neznámém pachateli, který z ulice Křemencova ve druhé polovině února odcizil luxusní vozidlo Jaguar, pátrají zatím bezvýsledně pražští kriminalisté. Ke krádeži došlo během noci z neděle na pondělí, kdy majitel svůj vůz zaparkoval ve večerních hodinách na ulici před domem. Během noci o nej však přišel.

Odcizené auto se kriminalistům podařilo vypátrat za necelý den, a to v momentě, kdy se s ním chystala odjet čtveřice osob. Kriminalisté je zajistili a převezli na policejní služebnu pro podezření ze spáchání protiprávnho jednání. „Následným šetřením zjistili, že vůz koupili za částku pět set korun od neznámého muže tmavé pleti. Na kamerových záznamech se podařilo zachytit muže, který by pomohl kriminalistům celý případ objasnit,“ uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina

Pachateli hrozí až pět let za mřížemi

Jde o mladého muže tmavé pleti, který má krátce střižené vlasy a v levém uchu nosí náušnici. V době pořízení kamerového záznamu byl oblečen do bílého trička, černé bundy do pasu se znakem na levém rameni a kapucí s kožíškem. Dále měl na sobě modré proděravělé džíny a černé boty s bílým logem. Na hlavně měl černou kšiltovku s rovným kšiltem, na kterém se nachází stříbrná samolepka.

Pachateli krádeže hrozí v případě dopadení a odsouzení až pětiletý pobyt za mřížemi,“ dodal Hrdina.

Pokud muže na přiloženém kamerovém záznamu poznáváte, nebo máte jakoukoliv informaci, která by vedla k jeho vypátrání, kontaktujte linku 158, nebo se obraťte na jakoukoliv služebnu Policie ČR.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, krádež, auto, policie, zloděj, pátrání, Jaguar Cars, Praha, videozáznam, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po muži, který ukradl luxusní auto, pátrá policie. Neviděli jste ho?  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.