Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Muži s batohem plným „nářadí“ prý čekali na kamarádku. Prozradily je však poničené dveře

Ve středu 1. dubna jednu hodinu po půlnoci spatřila hlídka pražských strážníků muže, který se pohyboval v blízkosti zaparkovaných aut. Když zjišťovali, co zde v tuto hodinu dělá, vyšel z domu ve Štěpánské ulici jiný muž s batohem na zádech, ve kterém se nacházely šroubováky, páčidla i speciálně upravená špachtle na otevírání dveří.

Policejní hlídka zkontrolovala všechna v blízkosti stojící auta, ale žádné z nich nejevilo známky poškození. Zato vchodové dveře do domu, ze kterého vyšel muž s batohem, poničené byly.

Oba muži shodně tvrdili, že čekají na kamarádku, které hlídkující muž půjčil 500 korun. Při zjišťovaní totožnosti zaslechli strážníci kovový cinkot. Když se muže zeptali, co má v batohu, odpověděl, že pouze nářadí na opravu kol. K speciálně upravené špachtli uvedl, že ji používá na otevírání dveří, ale pouze své kamarádky,“ uvedla mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

S ohledem na zjištěné skutečnosti přivolali strážníci Policii ČR, která si muže ve věku 31 a 50 let převzala k dalšímu opatření.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Praha

Štítky krimi, strážníci, Praha MP Praha, batoh, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muži s batohem plným „nářadí“ prý čekali na kamarádku. Prozradily je však poničené dveře  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.