Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policie pátrá po mladíkovi, který utekl z domova. Rodina se bojí o jeho život

Policisté pátrají po jednadvacetiletém Tomáši Cvachovi, který odešel z domova v sobotu 23. ledna dopoledne, aniž by komukoli sdělil, kam jde a kdy se vrátí. Nechal doma jak klíče od bytu, tak mobilní telefon. Jeho rodina se o něj bojí, a tak policisté žádají o pomoc v pátrání veřejnost.

Tomáš ještě ten samý den ráno přes mobil komunikoval se svojí maminkou a podle ní nic nenasvědčovalo tomu, že je něco v nepořádku. Rodina však později zjistila, že má pohřešovaný v posledních měsících finanční problémy, které před nimi tajil. Vzhledem k povaze mladíka a z obavy o jeho život a zdraví následně ohlásili jeho pohřešování na policii.

Tomáš je silnější postavy, je vysoký asi 183 centimetrů, má hnědé oči i vlasy a na tváři strniště.  Oblečen byl do černé zimní bundy Woox s velkými kapsami a tmavých džín. Na nohou měl černé tenisky New Balance s červenou patou.

„Pokud jste pohřešovaného viděli nebo víte, kde by se mohl v tuto chvíli zdržovat, kontaktujte linku tísňového volání 158,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pátrání, mladík, útěk, Praha, domov, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po mladíkovi, který utekl z domova. Rodina se bojí o jeho život  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.