Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté pátrají po zloději s mimoněm. Je třiadvacetkrát odsouzený a utíká před vězením

Sedmačtyřicetiletý Martin Fišer je třiadvacetkrát odsouzený recidivista, který se opakovaně dopouští majetkové trestné činnosti a následně se vyhýbá orgánům činným v trestním řízení. Podle policie se může pohybovat v Praze nebo ve Středočeském kraji. Policisté žádají veřejnost o poskytnutí jakékoli informace, která by napomohla k jeho vypátrání, na linku 158.

Hledaný Martin Fišer je 180 centimetrů vysoké štíhlé postavy, má krátce střižené světle hnědé vlasy, světle modré oči a na břiše má tetování vyobrazující draka a ženu. Na levém předloktí má barevné tetování s vyobrazením kreslené postavičky mimoně. 

Momentálně je na Martina Fišera vydán státním zástupcem Obvodního státního zastupitelství pro Prahu 10 souhlas se zadržením pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. „Muž je podezřelý z krádeže batohu s hotovostí ve výši 20 tisíc korun v jedné pražské restauraci z letošního června,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pátrání, mimoň, zloděj, Praha, Středočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ondras Lukas

Co dělá 23x trestaný zlodějský prase na svobodě ? Taková zbytečná pohybující se věc tu nemá vůbec co dělat. Když jenom škodí a nenese nejmenší užitek , tak do hajzlu s ním a spláchnout.

Pátek, 27. listopadu 2020, 07:10Odpovědět

Miroslav Heyduk

....občané !!!! když tedy policie OPĚT a nikoliv poprvé žádá a potřebuje pomoci při dopadení 23x trestaného a hodně krát i propuštěného kriminálníka...tak bychom policii měli POMÁHAT při dopadení, aby i ona nám pak mohla POMÁHAT A CHRÁNIT nás občany a daňové poplatníky

Čtvrtek, 26. listopadu 2020, 16:25Odpovědět

Policisté pátrají po zloději s mimoněm. Je třiadvacetkrát odsouzený a utíká před vězením  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.