Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Loupežné přepadení v Praze. Muž skončil se zraněním hlavy v nemocnici

Pražští kriminalisté hledají trojici svědků v souvislosti s prověřováním zvlášť závažného zločinu loupež, ke kterému došlo ve středu 22. dubna ve Šromově ulici v Praze 9. Byl zde napaden člověk, který útočníkům nevydal peníze, a tak skončil se zraněním hlavy hospitalizovaný v nemocnici.

Podle policie byl krátce před půlnocí fyzicky napaden poškozený přímo na ulici. Pachatelé nebo pachatel po něm chtěli peníze. „Útokem mu byla způsobena těžká zranění v oblasti hlavy, která si vyžádala okamžitou operaci a následnou hospitalizaci v nemocnici,“ popsal mluvčí policie Jan Rybanský.

Na kamerových záznamech je vidět trojice svědků, která by svým svědectvím mohla poskytnout významné informace k případu. „Pokud je poznáváte, znáte jejich totožnost nebo víte, kde se nacházejí, kontaktujte linku 158. Touto cestou se obracíme i na samotné muže, aby kontaktovali linku 158, či jakoukoli policejní služebnu a poskytli svědectví,“ doplnil mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky loupežné přepadení, pátrání, Praha, nemocnice, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Loupežné přepadení v Praze. Muž skončil se zraněním hlavy v nemocnici  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.