Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

VIDEO: Zloděj v metru se pokusil ukrást batoh spícímu muži. Pokus o krádež překazili strážníci

Muž usnul v metru na lavičce a jeho batoh zaujal kolemjdoucího, který se batoh pokusil ukrást. Pokus však překazili pražští strážníci, kteří se za mužem ihned rozběhli. Když je spatřil, položil batoh na eskalátory a pokračoval ven. Strážníci muže zadrželi a předali státní policii.

Muž, který spal v metru, by si svůj odpočnek možná odpustil, kdyby věděl, že jeho batoh zaujme kolemjdoucího natolik, že se jej pokusí odcizit. Podezřelý si k němu přisedl na lavičku a čekal na jeho reakci. Když viděl, že spící muž nereaguje, zloděj se zvedl i s batohem spícího muže a odcházel směrem k výstupu ze stanice metra. 

Podivného chování muže si však ještě před odcizením batohu všiml vnímavý dozorčí metra Holešovice a přivolal hlídku městské policie. Ta se za mužem rozeběhla. Ten v okamžiku, kdy spatřil strážníky, batoh položil na eskalátory a pokračoval ven, jako kdyby se nic nestalo. 

Jeden ze strážníků muže doběhl a omezil ho na osobní svobodě do příjezdu státní policie, která si případ převzala,“ dodala policejní tisková mluvčí  Irena Seifertová.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krimi, policie, lupič, krádež, batoh, metro, Holešovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděj v metru se pokusil ukrást batoh spícímu muži. Pokus o krádež překazili strážníci  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.