Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

VIDEO: Muž nahlašoval krádež skútru, ve stejnou chvíli už policisté řešili zloděje

Pražští policisté vypátrali odcizený skútr i s podezřelým z krádeže. Stalo se tak hodinu po tom, co bylo odcizení skútru nahlášeno policii. Majitel skútru policistům osobně poděkoval, zloději hrozí dva roky za mřížemi.

K odcizení skútru došlo ve čtvrtek večer v pražské Troji. Majitel tuto krádež nahlásil ve čtvrtek kolem jedenácté hodiny večer. Už o hodinu později pražští policisté v Průmyslové ulici v Praze 10 vypátrali a zastavili kradený skútr Honda, za jehož řidítky seděl muž, který měl zákaz řízení a bohatou trestní minulost.

Čtyřiatřicetiletý recidivista, který je pro policisty známou firmou, odmítl podstoupit test na drogy a policistům řekl, že skútr dostal od kamaráda a jel se projet. Řidič skútru tedy skončil na policejní služebně a je podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázaní, za což mu hrozí až dva roky ve vězení.

Policisté budou zjišťovat, za jakých okolností podezřelý k odcizenému skútru přišel. „Pokud se potvrdí, že ho odcizil, hrozí mu rozšíření podezření o další trestný čin. Pro skútr si na místo přijel samotný majitel, který v tu chvíli podával oznámení o odcizení na místním oddělení. Ten si motocykl převzal a osobně poděkoval policistům,“ doplnila mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krádež, skútr, policie, Praha, Honda, Troja

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž nahlašoval krádež skútru, ve stejnou chvíli už policisté řešili zloděje  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.