Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Policisté pátrají po muži, který je podezřelý ze spáchání tří loupežných přepadení

Na objasnění tří loupežných přepadení, která se stala v průběhu uplynulých čtyř dní v Praze 2, pracují kriminalisté druhého policejního obvodu. Podezřelý muž ze záběrů požadoval hotovost nejdříve v obchodě, poté v lékárně a nakonec ve starožitnictví, kde obsluhu dokonce škrtil. Policisté žádají o pomoc při pátrání po muži na záběrech, který má na levém předloktí tetování.

První případ se odehrál 1. září v ulici V Tůních krátce po třinácté hodině. Pod pohrůžkou vyhození prodejny do vzduchu požadoval podezřelý po zaměstnankyni veškerou hotovost. Jako pádný argument držel v ruce atrapu výbušniny. Vystrašená žena mu dala několik tisíc korun.

Kriminalisté zajistili několik kamerových záznamů, na kterých je podezřelý muž zachycen. Policisté jsou přesvědčení, že i když má muž roušku, mohl by být odhalen. Muž má na levém předloktí tetování. Pokud znáte jeho totožnost, kontaktujte linku tísňového volání 158.

Druhý případ se stal v lékárně ve Vyšehradské ulici o dva dny později. Ten samý muž vstoupil kolem patnácté hodiny do lékárny se slovy, že by nerad střílel a že chce peníze. Lékárnice se však nezalekla a vytočila linku 158. Když to muž zjistil, rychle odešel.

V pořadí třetí případ se stal o půl hodiny později, kdy muž vstoupil do starožitnictví v Ječné ulici a hned u vchodu rozbil několik starožitností. Následně dokonce začal škrtit zaměstnance, když mu dotyčný nechtěl vydat hotovost, kterou po něm pachatel požadoval. Poškozený mu poté bankovky ve výši několika tisíc vydal.

Případ je prověřován pro podezření z trestného činu loupež. Pokud bude muž odsouzen, hrozí mu trest odnětí svobody až na deset let,“ uvedl tiskový mluvčí Jan Rybanský.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krimi, podezřelý, loupežné přepadení, policie, pomoc, hotové peníze, Praha, Tůně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté pátrají po muži, který je podezřelý ze spáchání tří loupežných přepadení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.