Počasí dnes24 °C, zítra17 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

FOTO: Zfetovaná těhotná žena v Praze házela z balkónu dlažební kostky na lidi na chodníku

Policisté z cizinecké policie vyjížděli ve čtvrtek půl hodiny před polednem do Bartoškovy ulice v Praze 4, kde měla žena z balkónu házet dlažební kostky. Pětadvacetileté ženě v současné chvíli hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

Když policisté přijeli na místo, na chodníku a přechodu pro chodce se nacházely dlažební kostky, kterých bylo osm a jeden větší kámen. Svědci na místě policistům sdělili, že viděli, jak žena z balkónu ve třetím patře házela dlažební kostky ve chvíli, kdy po chodníku a na přechodu chodili lidé. Žádná z kostek však nikoho nezranila.

Policisté dohledali byt, kde našli podezřelou ženu, která jim sice tvrdila, že z balkonu nic neházela, protože je ve čtvrtém měsíci těhotenství, ale svědci i její přítel, který se nacházel v bytě, tvrdili něco jiného.

Policisté u ženy provedli test na drogy, který byl pozitivní na amfetamin a metamfetamin. „Z tohoto důvodu policisté zavolali záchranku, která ženu převezla k lékařskému ošetření do nemocnice. Po ukončení všech vyšetření byla podezřelá omezena na osobní svobodě a převezena na policejní služebnu,“ vysvětlila policejní mluvčí Violeta Siřišťová a dodala, že pětadvacetiletá žena je v současné chvíli podezřelá ze spáchání trestných činů výtržnictví v souběhu s pokusem ublížení na zdraví, za což jí hrozí až tři roky ve vězení. K případu byl přibrán i znalec z oboru psychiatrie.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky kostky, balkon, žena, drogy, těhotná, Praha, chodník, Cizinecká policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miloš Klokočník

Dlažební kostka, nezbytné vybavení bytu v třetím patře.

Pondělí, 24. srpna 2020, 17:57Odpovědět

Lucie Hasselwander

Tak tahle asi naštěstí nevychova nic bo ve vězení ji děcko seberou a to poputuje k rodině.... A jinak blbá kráva co říct jiného....

Sobota, 22. srpna 2020, 13:40Odpovědět

Luboš Kalina

Zdrogovaná těhotná-copak asi porodí a vychová za exota???

Pátek, 21. srpna 2020, 19:26Odpovědět

FOTO: Zfetovaná těhotná žena v Praze házela z balkónu dlažební kostky na lidi na chodníku  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.