Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: Policie při prohlídce garáže v Praze zajistila 26 zbraní a 150 kilogramů munice

Kriminalisté zadrželi dvaačtyřicetiletého muže, který podle nich v garáži v průmyslovém areálu v Praze 8 přechovával 26 střelných zbraní a více než 150 kilogramů munice. Muž je podezřelý z trestného činu nedovolené ozbrojování, za což hrozí v případě odsouzení až pětiletý trest vězení, uvedla na webu pražská policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Střelné zbraně a munici zajistili policisté při domovní prohlídce ve čtvrtek večer. Již před tím měli podezření, že se zde pistole, dlouhé palné zbraně a střelivo nacházejí. "Zbraně byly v době prohlídky nabité a nachystané k použití," uvedla mluvčí. Majitel podle ní nedokázal vysvětlit proč.

Muž s kriminalisty podle Siřišťové spolupracoval a zbraně i munici dobrovolně vydal. Policisté je odeslali na expertízu, která bude mimo jiné zjišťovat, zda nebyly použity při spáchání trestného činu. "Pokud by se ukázalo, že tomu tak bylo, může se okruh trestných činů ještě rozšířit," sdělila mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky ČR, kriminalita, zbraně, Praha, zbraň, trestný čin, garáž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Policie při prohlídce garáže v Praze zajistila 26 zbraní a 150 kilogramů munice  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.