Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Zfetovaný muž ujížděl policii. Měl kradenou motorku a dva zákazy řízení

V pátek půl hodiny po půlnoci chtěli policisté v ulici Milady Horákové v Praze 7 zkontrolovat řidiče motorky, která na sobě měla umístěnou registrační značku patřící k jinému motocyklu. Motorkář však začal ujíždět.

Když se na policejním autě rozblikaly majáky, řidič začal ujíždět. Pronásledování však netrvalo dlouho, protože řidič nezvládnul řízení a v ulici Nad Královskou oborou havaroval do zaparkovaného auta.

Zraněný muž před policisty utekl do Stromovky, kde ho hlídka za použití donucovacích prostředků zpacifikovala. Muž měl hned několik důvodů k tomu, avy ujížděl. „Motorka byla před rokem odcizena na Praze 7, on měl uložené dva zákazy řízení, a to až do roku 2021 a také test na omamné a psychotropní látky byl u něj pozitivní,“ popsala policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Třiatřicetiletý motorkář skončil na policejní služebně, kde si vyslechl podezření ze spáchání trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, ohrožení pod vlivem návykové látky a neoprávněné užívání cizí věci.Hrozí mu až dva roky ve vězení.

„Případem se nyní zabývají, jak policisté z místního oddělení Letná a dopravní služby, tak i kriminalisté šetřící krádeže vozidel v Praze I,“ doplnila Siřišťová.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky motorkář, ujíždění, drogy, zákaz řízení, Praha, Milada Horáková, Stromovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zfetovaný muž ujížděl policii. Měl kradenou motorku a dva zákazy řízení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.