Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO, VIDEO: Jeho držení za ruku mi zachránilo život, přestala jsem se bát, děkuje žena pražskému hasiči

Dojemný dopis dorazil do rukou pražských hasičů. S poděkováním se na ně obrátila žena, kterou museli vyprostit z vraku slisovaného auta na Pražském okruhu. I přesto, že z automobilu zůstala jen hromada plechů, žena přežila a díky profesionálnímu přístupu záchranných složek se podařilo zmírnit její šok.

„Byla jsem zaklíněna v osobním voze na pražském okruhu, stále ležím v nemocnici... Pozdravujte pana hasiče, jeho držení za ruku při vyprošťování mi zachránilo život, udržoval mě při vědomí a opravdu jsem se s ním přestala bát. Moc vám všem děkuju,“ píše se v dopise.

K vážné nehodě dvou nákladních a jednoho osobního auta došlo v pondělí před tři čtvrtě na osm ráno před nájezdem na Novopackou spojku na Pražském okruhu u Horních Počernic. Na místě zasahoval záchranářský vrtulník a hasiči museli z jednoho osobního automobilu několik desítek minut vyprošťovat zaklíněnou ženu.

Událost byla na operační středisko hasičů ohlášena automatickým systémem eCall přímo z vozidla, bez zásahu řidiče a bezprostředně po nehodě. Systém ohlásil druh vozidla i jeho polohu, jednotky tak na přesné místo byly vyslány okamžitě. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Praha

Štítky Praha, hasiči, nehoda, poděkování, Pražský okruh, Horní Počernice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO, VIDEO: Jeho držení za ruku mi zachránilo život,  přestala jsem se bát, děkuje žena pražskému hasiči  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.