Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Zfetovaný řidič s pěti zákazy řízení si jel pro drogy k dealerovi. Prozradil to policii

Policisté z pohotovostní motorizované jednotky zastavili ve středu večer řidiče pod vlivem drog a s pěti zákazy řízení. O pár metrů dál, druhá hlídka nalezla dealera, který měl v autě schované drogy. Oba jsou podezřelí ze spáchání trestného činu.

Policisté zastavili ve středu večer v ulici U Plynárny řidiče vozidla, který pro byl známou firmou, a rozhodli se ho zkontrolovat. Daný muž byl v minulosti několikrát řešený za majetkovou trestnou činnost, často byl také v pátrání a ještě častěji řídil pod vlivem drog. Policisté zjistili, že šestatřicetiletý řidič má uložených pět zákazů řízení do roku 2023 a byl pod vlivem drog.

Když muž začal prosit, aby ho muži zákona pustili na důležitou schůzku v mercedesu za rohem, pojali podezření, že by mohlo jít o schůzku s dealerem, a rozhodli se po mercedesu pátrat.

Jiná hlídka vozidlo po pěti minutách vypátrala v Moskevské ulici. Za volantem seděl jednačtyřicetiletý cizinec, kterého policisté zkontrolovali. Jelikož se v době kontroly choval nervózně, pojali policisté podezření, že by se ve vozidle mohly opravdu nacházet omamné a psychotropní látky.

Na místo dorazil služební pes, který označil hned několik míst, kde se nacházely drogy. Kriminalisté v autě našli přes sto gramů heroinu, třicet gramů pervitinu a několik desítek tisíc korun. Dalším šetřením zjistili, že během posledního roku prodal minimálně jednomu člověku více než 800 gramů heroinu.

„Jednačtyřicetiletý dealer drog je v současné chvíli obviněný ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, za což mu v případě odsouzení hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi. Cizinec je v současné chvíli umístěný ve vazbě,“ popsala policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

„Šestatřicetiletý řidič Fordu byl převezen na policejní služebnu, kde si vyslechl podezření ze spáchání trestného činu maření úředního rozhodnutí a vykázání, za což mu v případě odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi. Dále se bude zodpovídat i z jízdy pod vlivem drog. Jeho stíhání je vedeno na svobodě,“ doplnila mluvčí ke druhému muži.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky drogy, auto, dealer, zásah, policie, Praha, droga, trestný čin, Mercedes-Benz, Ford Motor Company

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zfetovaný řidič s pěti zákazy řízení si jel pro drogy k dealerovi. Prozradil to policii  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.