Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

FOTO, VIDEO: Televize, kola i mobily. Policisté hledají majitele kradených věcí

Pokud vám v posledních měsících nečekaně vybílil byt zloděj, zbystřete. Kriminalisté dopadli čtveřici zlodějů, která dlouhou dobu brala útokem byty, domy, sklepy i provozovny v Praze a okolí. Partička při takových návštěvách brala vše, co jí přišlo pod ruku. Teď sklapla past a zloděje dopadla zásahová jednotka. Společně s nimi však zabavila také velké množství kradených věcí, které teď hledají původní majitele.

Na odhalení zlodějů pracovali kriminalisté od počátku července loňského roku. „V průběhu několika měsíců kolegové jejich trestnou činnost postupně zadokumentovali a počátkem května pak jejich řádění ukončila zásahová jednotka. Ta si pro čtyři hlavní aktéry „došla“ v časných ranních hodinách do jednoho domu v Pechlátově ulici v Praze 5,“ dodal mluvčí policie Jan Rybanský.

PODÍVEJTE SE: Kompletní galerie kradených věcí

V rukou policistů skončili nejen zloději, ale také spousta předmětů, které hledají původní majitele. „Z tohoto důvodu se obracíme na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění osob, kterým věci zachycené na videozáznamech patří. Pokud znáte majitele či na záznamech poznáváte svůj majetek, kontaktujte linku tísňového volání 158,“ doplnil Rybanský.

Zloději napáchali škodu za téměř dva miliony korun. Za to jim hrozí až osm let za mřížemi.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Praha, Policie ČR, pátrání, vloupání, zloděj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO, VIDEO: Televize, kola i mobily. Policisté hledají majitele kradených věcí  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.