Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Středa 9. října 2024  |  Svátek má Štefan / Sára
Bez reklam

VIDEO: Muži kradli v OBI dva dny po sobě. Pátrá po nich policie

Policie od začátku února vyšetřuje krádež v OBI v Praze 9. Dva muži tam ve dvou dnech ukradli brusku a vrtačku. K první krádeži došlo 6. února, jeden z mužů vzal vrtačku z regálu. O den později se muži vrátili a stejným způsobem ukradli brusku. Muže však natočila bezpečnostní kamera.

Zloděje s bruskou v batohu zastavil v prostoru za pokladnou pracovník bezpečnostní agentury a posléze ho předal policistům. „Jeho komplici se však podařilo z obchodu odejít a policisté do současné chvíle neznají jeho totožnost. Proto touto cestou žádáme širokou veřejnost o pomoc," pověděla policejní mluvčí Hana Křížová.

Podle policie jde o muže ve věku kolem 25 až 30 let, je vysoký asi 180 centimetrů. Na sobě měl černou bundu s kapucí, černé kalhoty, na hlavě měl černou kšiltovku, na nohou bílé boty a přes rameno černou taštičku. Pokud poznáte muže na kamerových záznamech nebo na fotografii, neprodleně, prosím, kontaktujte tísňovou linku 158.

„Muži svým jednáním způsobili škodu za téměř 8 tisíc korun. V případě dopadení a odsouzení jim hrozí za trestný čin krádež až dvouletý trest odnětí svobody," doplnila mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky pátrání, obchod, policie, Praha, OBI, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muži kradli v OBI dva dny po sobě. Pátrá po nich policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.