Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Pražští kriminalisté pátrají po muži s bipolární poruchou. Může být nebezpečný

Kriminalisté pátrají po osmapadesátiletém Petru Vendlerovi, který trpí bipolární poruchou a policisté se obávají, že by mohl být nebezpečný sobě i svému okolí.

Petr Vendler je 196 centimetrů vysoký a váží asi 100 kilo. Má krátké hnědé prošedivělé vlasy přes uši, čelní pleš, krátké vousy a šedozelené oči. Naposledy měl na sobě tmavou zimní šusťákovou bundu a seprané džíny. Má výrazně klátivou chůzi, zanedbaný chrup a viditelně chybějící zuby zejména na spodní čelisti.

Petr Vendler byl naposledy viděn v pondělí 6. dubna v budově Úřadu městské části v Praze 4, kde mluvil se svou opatrovnicí. Včera se pohyboval u svého trvalého bydliště v ulici Čestmírova v Praze 4, kde měl mít konflikt s nájemníky, od té doby ho nikdo neviděl.

„Muž trpí bipolární poruchou a v současné době se mu jeho zdravotní stav zhoršil. Musí užívat léky, což s největší pravděpodobností nečiní. V současné chvíli je důvodná obava, že by mohl být nebezpečný sobě i svému okolí. Vzhledem k anamnéze doporučuje ošetřující psychiatrička hospitalizaci pohřešovaného v psychiatrické léčebně," vysvětluje policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Pokud víte, kde by se muž mohl nacházet, zavolejte na linku 158.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky pátrání, bipolární porucha, policie, Petr Vendler, bipolární afektivní porucha, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pražští kriminalisté pátrají po muži s bipolární poruchou. Může být nebezpečný  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.