Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Do vchodu sídla KSČM někdo vhodil červené dýmovnice. Policie se případem bude zabývat

Do vchodu sídla KSČM v ulici Politických vězňů v Praze dnes po 16. hodině skupina lidí vhodila červené dýmovnice. Zasažena byla nejen budova a prostranství před ní, ale i obchod, který je její součástí. Situaci bude řešit policie. Novinářům to řekl mluvčí KSČM a koalice Stačilo! Roman Roun.

Podle mluvčího byli strůjci incidentu oblečeni do triček s portrétem bývalého prezidenta Václava Havla. Jeden ze svědků uvedl, že přijeli na dvou motocyklech a rychle odjeli. Celou záležitost mluvčí považuje za důsledek antikampaně před krajskými a senátními volbami, kdy byly KSČM a koalici Stačilo! podle něj strhávány a ničeny billboardy.

Koalice Stačilo! ani Komunistická strana Čech a Moravy se za celou kampaň nepodílela na žádném ničení propagačních materiálů konkurenčních stran. Jedeme čistou politiku a vyzýváme k tomu i ostatní,“ prohlásil Roun.

„Po skončení voleb přijela před sídlo KSČM v ulici Politických vězňů v Praze 1 skupina motorkářů a na ulici odpálili několik dýmovnic. Nikdo nebyl zraněn, věcí se budeme zabývat a následně určíme právní kvalifikaci,“ uvedla k případu Policie ČR na síti x.com.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto By Ricardalovesmonuments - Own work, CC BY-SA 4.0

Štítky KSČM, policie, útok, dýmovnice, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do vchodu sídla KSČM někdo vhodil červené dýmovnice. Policie se případem bude zabývat  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.