Počasí dnes17 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 10. října 2024  |  Svátek má Marina
Bez reklam

VIDEO: Útočník nastříkal muži v centru Prahy do očí pepřový sprej a pak ho okradl

K muži, který šel ulicí v centru Prahy, přistoupil neznámý útočník a nastříkal mu pepřový sprej do očí. Když se poškozený na zemi svíjel bolestí, útočník mu z kapsy ukradl peněženku a z místa utekl. Okradený a oslepený muž dlouho volal o pomoc, než mu ji zavolali kolemjdoucí lidé. Záchranná služba muže převezla k ošetření do nemocnice, uvedla policejní mluvčí Lucie Drábková a doplnila, že policie tento případ klasifikuje jako spáchání zvlášť závažného trestného činu loupež.  Případ se stal v listopadu roku 2019 v ulici Na Příkopě v Praze.

Policisté zjistili, že se jednalo o muže, který se pokusil platební kartou vybrat hotovost z bankomatu v Lazarské ulici, ale bezúspěšně. Později kartou zaplatil občerstvení ve fastfoodu ve stanici metra Muzeum a nakonec se pokoušel platit útratu na benzinové čerpací stanici na D8 a v obchodním centru v obci Maršov, což mu také nevyšlo.

„Kriminalisté během prověřování zajistili několik kamerových záznamů a po jejich vyhodnocení vyšlo najevo, že se na tomto činu podílela skupinka mužů," uvedla mluvčí. Mužům hrozí až dvanáct let vězení.

Pokud na přiložených záběrech muže poznáváte, kontaktujte linku 158.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky pátrání, krimi, pepřový sprej, krádež, karta, Praha, Maršov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Útočník nastříkal muži v centru Prahy do očí pepřový sprej a pak ho okradl  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.